Sherco.se använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Gillar du inte kakor kan du tyvärr inte använda webbplatsen. Läs mer
OK
Start | Blog | Nyheter | RICHARD ALUN / TEAM SHERCO SWEDEN 2021

RICHARD ALUN / TEAM SHERCO SWEDEN 2021

 

Årets NYÅRSKARAMELL är vår presentation av nästa TEAM SHERCO SWEDEN förare inför säsongen 2021.

 

Det är med glädje vi kan presentera att Richard Alun kommer fortsatt åka SHERCO 250 SEF FACTORY för TEAM SHERCO SWEDEN 2021.

 

Richard Alun är född och bor i Eskilstuna, 29-år gammal och lever med enduron på heltid. Han driver Aluns Motor tillsammans med föräldrarna Annica & Kent. Butiken öppnade i Augusti 2018 då de kände att det fanns ett behov av en cross & enduro återförsäljare i Eskilstuna. Trots att butiken tar mer och mer av Richards tid så kommer han satsa helhjärtat på sin Enduro karriär under 2021.

 

Richard började med enduro så sent som vid 23-års ålder och har hunnit med att köra lag VM och vunnit Novemberkåsans Seniorklass 2017 samt samlat 4 kåsa pengar varav 2 pallplatser.

 

"Jag körde VM (Enduro GP) säsongen 2020 och blev total 10:a och satsar nu mot en ny VM säsong 2021 med Shercos's VM-Team och kommer även att fajtas om en SM medalj med TEAM SHERCO SWEDEN. För att hinna detta är målet också att få sova minst 4 timmar varje natt", säger Richard och skrattar.


Vi på Sherco Sweden känner glädje att kunna fortsätta vårt samarbete och knyta en förare med Richards kapacitet till SHERCO familjen. Vi kommer ge Richard de förutsättningar och resurser som krävs för att nå de högt ställda förväntningar på säsongen 2021 som vi tillsammans har ställt upp.