Sherco.se använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Gillar du inte kakor kan du tyvärr inte använda webbplatsen. Läs mer
OK
Start | Blog | Nyheter | OLIVER NELSON / TEAM SHERCO SWEDEN 2021

OLIVER NELSON / TEAM SHERCO SWEDEN 2021

 
Oliver Neson och Sherco 300 SEF Factory 2021
 

P R E S S R E L E A S E

 

Det är med glädje vi kan presentera att Oliver Nelson kommer åka Sherco 300 SEF Factory för TEAM SHERCO SWEDEN 2021.

 

Oliver Nelson, är 27 år och bor utanför Skövde sedan ett år tillbaka med sin sambo Stina och jobbar på Skövde 4-hjulingar som mekaniker. Oliver är uppvuxen i Askersundstrakten men hur hunnit testa lite olika orten före han slog sig till ro i sambons hemort.

 

Oliver fick sin första 50cc när han var runt fyra år och sen dess har det mesta kretsat kring enduron! Till en början var det bara på skoj men efterhand blev det mer och mer seriöst vilket har lett till USM Guld, JSM Guld, Lag SM Guld, SM Guld, EM Silver samt pallplatser i Ungdoms och Junior VM. Han har även hunnit avverka en säsong i Italienska mästerskapen, 7st Six Days & 3st Novemberkåsor där han knep en 3:e plats på senaste kåsan 2019 i Eskilstuna.

 

Förutom Enduron så gillar Oliver att springa, åka rull/längdskidor, träna fysik  överlag samt greja med hus & hem!

 

"Under 2021 så kommer jag satsa främst på Enduro SM och Kåsan men kanske också något EM/VM om formen är god framåt vårkanten. Jag ska åka en 300 SEF Factory 4-takt i SM 2 klassen och ser verkligen fram emot detta då Sherco'n och jag redan har blivit bra kompisar på bara några få körtimmar!"

 

Oliver kommer köra via vår återförsäljare i Eskilstuna, Aluns Motor vilket kommer stärka samarbetet och skapa nya möjligheter för alla parter.

Vi på Sherco Sweden och Aluns Motor känner en stor glädje och stolthet att kunna knyta en förare med Olivers erfarenhet och kapacitet till Sherco familjen. Vi kommer backa upp Oliver med de förutsättningar och resurser som krävs för att nå de högt ställda förväntningar på säsongen 2021 som vi tillsammans har ställt upp. 


 

 
 
Jesper Nilsson (Sherco Swe), Richard Alun (Aluns Motor), Oliver Nelson, Christian Klarkner (Sherco Swe)