Sherco.se använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Gillar du inte kakor kan du tyvärr inte använda webbplatsen. Läs mer
OK
Start | Blog | Nyheter | NISSE BENGTSSON / TEAM SHERCO SWEDEN 2022

NISSE BENGTSSON / TEAM SHERCO SWEDEN 2022

 
Nisse Bengtsson kommer åka Sherco 300SEF Factory 2022
 
P R E S S R E L E A S E 
 

Det är med glädje vi kan presentera att Nisse Bengtsson kommer åka SHERCO 300 SEF FACTORY för TEAM SHERCO SWEDEN 2022.

 

Nisse Bengtsson, 17år bor med familjen utanför Hjo och tävlar för FMCK Skövde. Nisse går sista året på gymnasiet och utbildar sig till rörmokare. Nisse enduro-karriär började med att han fick en 50cc när han fyllde 5år och samtidigt bestämde sig för att bli världsmästare!

 

Nisse har kört USM under flera år och hunnit lägga 2 Guld, 1 Silver och 1 Brons till meritlistan. Han har sista två säsongerna kört SM och har hittills lyckats med ett JSM Brons 2021 och även utsedd till Årets Rookie 2020 under sin första säsong i SM. 

 

 På fritiden gillar han att cykla MTB, fiska och meka med hojen vilket gör att dagarna är fullbokat när han inte åker hoj.

  

Under 2022 kommer Nisse att satsa på SM serien, varvloppen, Novemberkåsan och även någon VM eller EM deltävling. Nisse som kliver upp från 125cc kommer under 2022 köra en SEF 300 Factory 4-takt i JSM2 klassen vilket han verkligen ser fram emot

 

 Vi på Sherco Sweden känner både glädje och stolthet att kunnat knyta en förare med Nisses kapacitet till SHERCO familjen. Vi kommer ge Nisse de förutsättningar och resurser som krävs för att nå de förväntningar på säsongen 2022 som vi tillsammans har ställt upp.