Sherco.se använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Gillar du inte kakor kan du tyvärr inte använda webbplatsen. Läs mer
OK
Start | Blog | Nyheter | MAGNUS LINDFORS / TEAM SHERCO SWEDEN 2021

MAGNUS LINDFORS / TEAM SHERCO SWEDEN 2021

 
Magnus Lindfors & Sherco 450 SEF Factory 2021
 
Vi kan nu stolt presentera att VRM1 Vinnaren Magnus Lindfors ansluter sig till TEAM SHERCO SWEDEN 2021 på en SHERCO 450 SE-F FACTORY

Magnus Lindfors, 41år bor i Huddinge i södra Stockholm med fru och 2 barn. Jobbar som snickare och driver egen byggfirma.
Magnus började köra Motocross vid 15 års ålder. Lite sent kan man tycka men han hade fullt upp med att spela hockey och tävla i BMX och MTB. Intresset för motocross har alltid varit stort. Kanske p.g.a. att Magnus växte upp på en crossbana med en farsa, den icke helt okände Arne Lindfors som tävlade på elitnivå. Så fort Magnus testade cross för första gången så visste han att det var detta han skulle syssla med, trots att han enligt egen utsago knappt hade styrfart.

Magnus satsade så mycket han kunde några år, och år 2000 kom dom första SM poängen. Därefter tog karriären fart och det blev 11 säsonger i MX1 SM där han tog ett brons 2008. EM där Magnus blev 3:a som bäst i ett heat. I MX3 VM blev Magnus 4:a som bäst i en tävling 2007 och div internationella tävlingar där han lyckades vinna en tävling i Frankrike 2005. Han har även hunnit med ett antal GGN där bästa resultatet kom 2004 med en 3:e plats i klassen och 4:a totalt. Magnus slutade sedan tävla aktivt 2010.

Magnus började sen köra lite enduro på skoj och provade även på ett Enduro SM under 2012 före enduron lades på is. Men så förra året (2019) bestämde Magnus sig för att köra Novemberkåsan.
Planen var att åka Veteran SM som träning och det gick så pass bra att han lyckades vinna VRM1 klassen.

”Det känns otroligt kul och smickrande att få möjligheten att prova något nytt samt att få jobba med ett proffsigt team som verkligen vill framåt. Har provat cykeln ett tag nu, en 450 Factory och känner att det finns alla förutsättningar att 2021 ska bli ett kul år. Målet för 2021 kommer fortsatt vara endurons VRM1, GGN samt fortsätta förbereda mig för Kåsan”

Säger Magnus innan han drar ut i spåret på sitt nya vapen inför säsongen 2021

Vi på Sherco Sweden känner både glädje och stolthet att kunnat knyta en förare med Magnus erfarenhet och proffsighet till SHERCO familjen. Vi kommer ge Magnus de förutsättningar och resurser som krävs för att nå de högt ställda förväntningar på säsongen 2021 som vi tillsammans har ställt upp.
 
 
MAgnus Lindfors och Christian Klarkner (Sherco Sweden)