Sherco.se använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Gillar du inte kakor kan du tyvärr inte använda webbplatsen. Läs mer
OK
Start | Blog | Nyheter | LEO AALTONEN / SHERCO SWEDEN JUNIOR TEAM 2023

LEO AALTONEN / SHERCO SWEDEN JUNIOR TEAM 2023

 
Leo Aaltonen kommer åka Sherco 300SE Factory 2023
 
P R E S S R E L E A S E 
 
 Sherco Sweden har glädjen att tillkännage Leo Aaltonen som det senaste tillskottet i vårt Junior Team för säsongen 2023. Leo kommer att styra en 300 SE FACTORY under säsongen 2023.

Leo är 20år och bor i Åkersberga med föräldrarna Ulrika och Jocke. Tävlandes för anrika Åsätra Motorklubb, Till vardags marintekniker men fritiden läggs på mest på Racing.

Leo startade sin SM karriär vid 16års ålder när körkortet var i hand och körde i mål som yngste förare i Novemberkåsan 2018!

På fritiden (förutom hojåkning) så läggs fokus på Fysträning med löpning och skidåkning och många timmar tillbringas i garaget.

Några resultat från endurokarriären:

  • -Yngsta förare i mål Novemberkåsan 2018
  • -18e totalt och 4:a i klassen Novemberkåsan 2022
  • -klass segrare MC-sport cup 2022.
  • -9e plats i JSM 2022 med två missade deltävlingar.

2023 kommer jag lägga krutet främst på SM och Novemberkåsan men också köra de serie-cuper jag hinner med tillsammans med familjen som stöd.

Är otroligt tacksam för möjligheten och ser fram emot att göra detta års endurosatsning tillsammans med Sherco Sweden. -  Leo Aaltonen.

Vi hälsar Leo Altonen varmt välkomna!

Vi ser fram emot att se vad Leo kan åstadkomma med SHERCO SWEDEN JUNIOR TEAM under racingsäsongen 2023.

 

Vi är engagerade i att stödja Leo allt eftersom hans racingkarriär fortskrider och vi är övertygade om att han kommer att göra ett positivt tillskott i vårt team 2023. Vi önskar honom all lycka för den kommande säsongen och framåt. Let's Race!

För mer information eller förfrågningar, vänligen kontakta oss på info@sherco.sweden.com. Tack!