Sherco.se använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Gillar du inte kakor kan du tyvärr inte använda webbplatsen. Läs mer
OK
Start | Blog | Nyheter | ANTON SANDSTEDT / TEAM SHERCO SWEDEN 2021

ANTON SANDSTEDT / TEAM SHERCO SWEDEN 2021

 
Anton Sandsted och Sherco 250 SEF Factory 2021
 
P R E S S R E L E A S E 
 
Anton är 25-årig ifrån Tibro som bor i ett hus i Hjo med sin Sambo Elin och hunden Charlie. Han jobbar som mekaniker på Volvo personbilars motorfabrik i Skövde. Familjen består av en väldigt stöttande pappa Björn, mamma Ingela och lillebror Oliver.
Anton har kört motorcykel i 22 år. Som guldhjälm och ungdomsförare körde han både cross och enduro, med goda framgångar inom båda grenarna men inriktning blev enduro som Anton tyckte var lite roligare. Det blev 7 USM säsonger i enduro och diverse inhopp i olika crosstävlingar.
När Anton var 16 år valde han att satsa på enduron och körde sina första JSM, ungdoms VM, Sixdays mm. Sedan dess har det rullat på med 10 SM säsonger, 2 EM säsonger, 3 Sixdays, 5 Novemberkåsor och många Varvloppstävlingar.
Under 2020 tog Anton SM Guld i SM1 klassen. Siktade på goda resultat i Novemberkåsan men som tyvärr blev inställd (missade GGN p.g.a. ”förberedelser” där prio var kåsan).
Han har kört största delen av sin karriär för Husqvarna Motorcycles Scandinavia. Men ser verkligen fram emot nya utmaningar och framgångar hos Sherco.
"Är väldigt tacksam för denna möjlighet, är imponerad av motorcykeln än så länge och förväntansfull på vart Sherco är på väg. Jag kommer köra SM serien, varvloppen och kåsan på en SEF250 Factory under 2021 som jag vet att jag kommer ha grymt kul på!!" Säger Anton.

Vi på Sherco Sweden känner både glädje och stolthet att kunnat knyta en förare med Antons kapacitet till SHERCO familjen. Vi kommer ge Anton de förutsättningar och resurser som krävs för att nå de högt ställda förväntningar på säsongen 2021 som vi tillsammans har ställt upp.